Sdílejte se svými přáteli...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Kalíšek horkého voňavého lehce alkoholického nápoje neodmyslitelně patří k zimním a zvláště pak vánočním večerům. Připravte si doma punč z bílého nebo červeného vína!

Suroviny:

1 litr bílého/červeného vína
25 dkg cukru
šťáva z 1 citrónu/pomeranče
kousek celé skořice
3 – 4 hřebíčky
1 dcl brandy

Do hrnce nalijeme víno, v něm rozmícháme cukr a necháme svařit. Až se začne tvořit pěna, přidáme kousky umyté citrónové/pomerančové kůry, skořici, hřebíčky a necháme vřít. Přecedíme a přilijeme brandy. Podáváme horké s plátky citrusů nebo směsí mandlí a rozinek.

Sdílejte se svými přáteli...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone