Tvarohovo-bramborové knedlíky s ovocem
Lehké jídlo ideální pro právě začínající jahodovou sezónu. Díky způsobu vaření je možná i bezlepková varianta bez použití bezlepkové mouky. Suroviny: (1 velký knedlík) 85 g vařených brambor 50 g…
Červená čočka se zázvorem a chilli
TIP: Takto připravenou čočku můžete použít jako přílohu k masu či vejci. V případě polévky či hlavního jídla přidejte k zelenině brambory!
Šlehačka z kokosového mléka
Hledáte zdravější alternativu klasické šlehačky, vyhýbáte se živočišným tukům nebo jste alergičtí na laktózu? Ve všech případech je kokosová šlehačka ideální variantou ke zdobení dortů a sladkostí nebo základem pro…
Čokoládový tvarožník
Pokud jste příznivci vlahých dezertů a milovníci tvarohu a čokolády, tento recept vás zaručeně dostane. Nemusíte se bát ani o svou linii, porovnejte si obsah porce dortu s kupovaným tvarohovým dezertem…